(+373) 22 29 66 34
(+373) 22 80 24 44

starcomplus@rambler.ru

Program: L, M, M, J, V, S

Butic, magazine

Buticurile și magazinele pe bază de profil din aluminiu sunt universale, ieftine, cu o durată mare de exploatare şi potențial mare în proiectare. Avantajul acestor magazine este faptul că ele se pot uşor monta şi demonta. Ele sunt durabile și sigure în funcționare.

În construcţia buticurilor şi magazinelor pe bază de profil din aluminiu se foloseşte aluminiu rece (KURTOGLU). Aceste magazine sunt uşoare şi moderne, creând o notă de minimalism, care acum este foarte popular. Profilul de aluminiu iese în evidență datoriă fiabilităţii şi durabilităţii sale. El este considerat drept cea mai optimă variantă pentru construcţia buticurilor şi magazinelor. Profilul de aluminiu poate fi de diferite culori. Cea mai populară şi economă umplutură pentru profilul de aluminiu este sticla. Datorită dimensiunilor sticlei puteți crea o izolare fonica diferită pentru magazin.

Buticurile și magazinele pe bază de profil din aluminiu sunt foarte practice, rezistente la uzură, durabile şi au un termen de exploatare de până la 50 de ani.

Jaluzele orizontale
Jaluzele verticale
Contactaţi-ne

  (+373) 22 29 66 34
  (+373) 22 80 24 44

 

 

  Moldova, Chişinău,
  Bul. Stefan cel Mare si Sfint 182