(+373) 22 29 66 34
(+373) 22 80 24 44

starcomplus@rambler.ru

Program: L, M, M, J, V, S

Gherete

La ziua de astăzi, chioscurile comerciale cu diversă destinaţie sunt destul de pupulare. Fabricate din profil de aluminiu,  ele au un aspect frumos, sunt ieftine, durabile și confortabile.

La producerea lor se folosesc tehnologii avansate,  cele mai bune materiale și cele mai raționale soluții de proiectare. Toate acestea se reflectă asupra esteticii chioscurilor, confortului şi termenului de exploatare.

Chioscurile pe bază de profil din aluminiu sunt universale, ieftine, cu o durată mare de exploatare şi potențial mare în proiectare. Ele sunt durabile și sigure în funcționare.

În construcţia chioscurilor pe bază de profil din aluminiu se foloseşte aluminiu rece (KURTOGLU). Ele  sunt moderne, creând o notă de minimalism, care acum este foarte popular. Profilul de aluminiu iese în evidență datoriă fiabilităţii şi durabilităţii sale. El este considerat drept cea mai optimă variantă pentru construcţia chioscurilor. Profilul de aluminiu poate fi de diferite culori. Cea mai populară şi economă umplutură pentru profilul de aluminiu este sticla. Datorită dimensiunilor sticlei puteți crea o izolare fonica diferită pentru chiosc.

Chioscurile pe bază de profil din aluminiu sunt foarte practice, sunt rezistente la uzură, sunt durabile şi au un termen de exploatare de până la 50 de ani.

Jaluzele orizontale
Jaluzele verticale
Contactaţi-ne

  (+373) 22 29 66 34
  (+373) 22 80 24 44

 

 

  Moldova, Chişinău,
  Bul. Stefan cel Mare si Sfint 182