(+373) 22 29 66 34
(+373) 22 80 24 44

starcomplus@rambler.ru

Program: L, M, M, J, V, S

Uși Aluterm Light (cu bară termică)

Uşile din aluminiu pe bază de Alumil Alutherm Light sunt cea mai eficientă soluție conform preţului şi calităţii. Acest profil care conţine poliamid de 18 mm poate fi folosit la construcţia uşilor de intrare.  Lățimea profilului este de 50 mm.

Sistemul Alutherm Light este axat pe crearea uşilor de dimensiuni mici și mijlocii,  fiind o concurenţă demnă pentru construcţiile din plastic prezente pe piaţă.

 

 

 

Multe companii care se respectă, dar şi proprietarii de case particulare și vile aleg exact astfel de uşi. Ei se ghidează nu numai după elementul de prestigiu, dar şi după dorinţa de a scăpa de multe probleme neplăcute.

Uşile din aluminiu "cald"(cu bară termică) trec uşor peste devierile de temperatură, sunt rezistente la coroziune şi din acest motiv sunt recomantate chiar şi în cele mai dificile zone climaterice ale lumii.

Ele sunt instalat la intrare, în clădirile unde se furnizează agent termic sau în acele locuri ale clădirii unde este nevoie de a separa zona caldă de cea rece.

Orice uşă nu poate funcționa fără mânere. Ele se impart în mai multe tipuri, și anume:

Mânerele  pentru uşile din aluminiu sunt din oţel inoxidabil sau aluminiu. Gama acestor mânere este destul de largă. De aceea, în oficiile companiei noastre puteţi alege forma preferată, conform cataloagelor pe care vi le punem la dispoziţie.

Mecanisme de închidere-deschidere pentru uși - dispozitive care controleaza procesul de deschidere și de închidere automată a uşii. La alegerea acestui mecanism trebuie să fie luată în calcul lăţimea şi greutatea uşii.  În funcţie de aceşti parametric, se alege mecanismul potrivit. Cu cât uşa este mai grea, cu atât  mecanismul trebuie să fie mai puterinic.

Jaluzele orizontale
Jaluzele verticale
Contactaţi-ne

  (+373) 22 29 66 34
  (+373) 22 80 24 44

 

 

  Moldova, Chişinău,
  Bul. Stefan cel Mare si Sfint 182