(+373) 22 29 66 34
(+373) 22 80 24 44

starcomplus@rambler.ru

Program: L, M, M, J, V, S

Uși de balcon PVC

Uşile de balcon -  granița dintre  zgomotul străzii şi atmosfera familiară. Dacă pe timp de vară ele nu vă fac probleme, atunci odată cu debutul vremii răcoroase,  situația se schimbă dramatic.

 Ușile de balcon din PVC rezolvă toate problemele dintr-o dată:

Încălzire. Chiar şi  cel mai puternic vânt sau ger nu va pătrunde în cameră, datorită sigiliilor de încredere. Construcţia uşii se închide ermetic.

Estetic. Liniile clare ale profilului din PVC nu are nevoie de mascare. Încăperea va deveni mai  luminoasă și mai spațioasă. Mai mult decât atât, ușa poate fi realizată din foi de sticlă, fixate într-un metal-plastic. Această opțiune este perfectă pentru camerele slab luminate.

Practic. Scurtele vechi, saltele și alte lucruri inutile pot fi aruncate cu siguranţă. Trecerea de la un anotimp la altul se va face în 15 minute. Instalarea/ demontare plasei, spălarea cu apă a prafului din interiorul uşii, lubrifierea feroneriei, sigiliilor şi profilului cu substanţe speciale.

Ușile pentru balcon din PVC crează o atmosferă confortabilă și de siguranță într-un apartament sau o casă. Mecanismele moderne de utilizare,  paleta bogată de culori și ornamentele decorative pot crea o adevărată operă de artă, atât prin funcționalitate cât și design care se potriveşte pentru orice interior.

Jaluzele orizontale
Jaluzele verticale
Contactaţi-ne

  (+373) 22 29 66 34
  (+373) 22 80 24 44

 

 

  Moldova, Chişinău,
  Bul. Stefan cel Mare si Sfint 182